0
Fudbal

Hrvati prozivaju i ministra Udovičića

Objavljeno: 07.09.13 u 11:46

vanja-udovicic-civilka

Nakon utakmice između Srbije i Hrvatske novinari su za mišljenje o samom meču, ali o atmosferu pitali i novopostavljenog ministra omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanju Udovičića.

„Normalno je da u ovakvim mečevima ima više emocija nego u ostalim. žao mi je što Srbija nije pobedila u ovako dobroj atmosferi i prelepom ambijentu“ – rekao je Udovičić što se nikako nije dopalo hrvatskim predstavnicima „sedme sile“.

Novinarima iz zemlje Evropske unije u kojoj se lome table na ćirilici, zasmetala je sprska trobojka sa natpisom Vukovar na našem pismu, zviždanje himni, i paljenje jedne hrvatske zastave.

„Kada sam ja igrao vaterpolo za Srbiju i mene su nazivali pogrdnim imenima i vređali su me na nacionalnoj osnovi. Uprkos svemu smatram da bi trebalo smiriti strasti“ – bio je jasan bivši vaterpolista koji je svojevremeno u Kranju doživeo da hrvatski navijači uskaču u bazen kako bi se obračunali sa sportistima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter