0
Fudbal

Dešam: Imam 11 problema

Objavljeno: 07.09.13 u 18:08

Didier-Deschamps-008

Francuska je razočarala još jednom i odigrala meč bez golova protiv Gruzije u gostima, a selektor trikolora Didije Dešam rekao je da ima 11 problema, ali je i dodao da treba vremena Benzemi i Žiruu da se uigraju i da ovo ipak nije najgori tim u istoriji Francuske.

„Nije problem Benzema. Imam 11 problema, na svakom meču moram da pravim izbor od 11 igrača… Benzema se nalazi i u delu tima gde zavisi od drugih i šta oni urade. Podstičem ih da pričaju. On se žalio na nedostatak komunikacije na terenu. Nisam zabrinut, lai to mora da se poboljša.

Karim Benzema i Olivije Žiru mogu da igraju zajedno, ali oni u svojim klubovima ne igraju 4-4-2, pa će im trebati vremena.

Ne mogu da kažem i da se složim da je ovo najgora generacija Francuske. Ne poredim generacije. Da li je problem nezalaganje, nedostatak kvaliteta, neefikasnost? Ko može tačno da kaže? Oni daju golove za klubove, ali ne i za reprezentaciju. Takođe, imamo igrače koji nemaju iskustva…“

Francuzi su drugi u grupi I sa tri boda manje od Španije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter