0
Fudbal

Nikola Vukčević u Beogradu

Objavljeno: 29.08.13 u 16:26

nikola-vukcevic-buducnost

Kapiten podgoričke Budućnosti Nikola Vukčević doputovao je u Beograd.

Kapiten Podgoričana za koga se interesovala Crvena zvezda, izjavio je da će u izboru nove sredine od presudnog značaja biti garantovana minutaža.

„U narednih nekoliko dana biće poznato gde ću nastaviti karijeru. Postoji nekoliko opcija, a meni je u ovom trenutku najbitnije da igram i to će biti presudno u izboru nove sredine“ – rekao je Vukčević.

Po pitanju ‘crveno-belih’, Vukčević je rekao da bi mu bila velika čast da ponese crveno-beli dres.

„Što se Zvezde tiče, ne mogu da krijem, zaista mi imponuje što postoji interesovanje, jer je u pitanju klub velike tradicije, na koji sam uvek gledao sa simpatijama. Ali treba sve kockice prethodno da se poklope, videćemo“ – objasnio je crnogorski fudbaler.

Vukčević je bio na meti Levskog, ali ta opcija nije ostvarena, jer su rokovi za prelazak u redove bugarskog vicešampiona istekli. U ovom trenutku 21-godišnji fudbaler pregovara i sa dva kluba iz Portugala.

Mladi crnogorski reprezentativac, koji igra u veznom redu, novu sezonu je sjajno počeo i već je postigao dva gola na prve četiri utakmice prvenstva.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter