0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Rašović: Mitar ga daje Švajcarcima (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.13 u 14:06
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vuk Rašović prognozira strelca protiv Tuna. Trener Partizana veruje da njegov tim može da se plasira u Ligu Evrope.

Katastrofalne igre poslednjih mesec dana nisu pokolebale veru u treneru Partizana Vuku Rašoviću i on smatra kako njegov tim može da se plasira u Ligu Evrope. Od tog uspeha deli ih dvomeč protiv švajcarskog Tuna, a šef stručnog štaba srpskog šampiona misli da će na stadionu u Humskoj strelac biti Aleksandar Mitrović.

„Mitrović je spreman da se na najbolji mogući način oprosti od navijača Partizana, a ja sam uveren da će postići pogodak. Psihički je jak i verujem da će dati svoj maksimum, bez obzira što je praktično već poptisao ugovor s Anderlehtom i više nije naš igrač“ – kaže Rašović.

Trener crno-belih priznaje da su Švajcarci jak rival, ali ne smatra da su nepobedivi.

„Tun je veoma čvrsta ekipa, kojoj je glavni kvalitet fizička snaga njenih navijača. Istina je da su prošle godine bili bolji nego sada, a brzina im je jača strana.

Međutim, mi igramo pred našom publikom i verujem da možemo da ostvarimo povoljan rezultat i plasiramo se u Ligu Evrope gde nam je i mesto.

Pobeda bi nas izvela iz kruga u kojem smo se našli“ – kaže Rašović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter