0
Fudbal

Gotovo – Bejl kralj, Vilijan i Lamela pevci

Objavljeno: 20.08.13 u 21:37

Gareth-Bale

Čelnici Totenhema su rešili – Geret Bejl odlazi u Real Madrid, ali će zato na Vajt Hart Lejn stići dva velika pojačanja i to za ukupnu sumu od  70 miliona evra – Vilijan iz Anžija i Erik Lamela iz Rome.

Bejl će za ukupno 109 miliona evra pojačati kraljevski klub, koji će sa njim pokušati da dođe do titula prvaka Španije i prvaka Evrope. Jedino se još ne zna da li će Real dati novac i Fabija Koentrao ili samo 93 miliona funti. Nisu imali izbora u Totenhemu pošto je Bejl u štrajku i ne želi da igra…

A čelnici Totenhema nisu sedeli skrštenih ruku, već su doveli dva velika pojačanja, a samo se čeka paraf obojice igrača. Oni su Južnoamerikanci i vrede mnogo. Prvi je Viulijan koga su liverpulu ukrali isped nosa i koji je prema nekim informacijama već stigao u London kako bi obavio lekarske preglede, a drugi je Erik Lamela.

Ljudi iz Rome su već dva dana u Londonu i priča se da je sve dogovoreno oko dolaska mladog Argentinca u redove Totenhema.

Interesantno je i da su pevci u ovom prelaznom roku u minusu i pored transfera Bejla u Real – potrošili su 138,4 miliona evra (već su došli Soldado, Paulinjo, Kapue, Čadli), a dobili su skoro tri miliona manje od prodaje svojih fudbalera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter