1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: Nedostaje gol, Bekvalac: Remi najpravedniji (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.13 u 21:37
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana Vuk Rašović bio je vidno nezadovoljan posle utakmice u Nišu u kojem su njegovi izabranici odigrali samo 0:0 protiv borbenog domaćina.

„Bila je ovo otvorena utakmica u kojoj smo i jedni i drugi imali šanse. Oni su ušli agresivno u meč što je dobrim delom poremetilo ono što smo mi pripremali pa smo tek u 20 minutu došli sebi. U drugom poluvremenu smo dominirali, ali nismo bii konkretni, dok su oni imali jednu sjajnu šansu. Sve u svemu bila je ovo dobra utakmica. Ne želim da zalazim u individualne analize, slažem se da smo imali problema po desnoj strani, ali mi još čekamo pojačanja, a ne znam kada će doći. Igrali smo dugim loptama jer nismo uspeli da nametnemo svoju igru. Nedostaje gol i lopta u mreži i to je tako“ – bio je iskren Rašović.

Sa druge strane i Dragoljub Bekvalac ima razloga za žaljenje pošto je njegov tim preko Milenkovića imao najbolju šansu na meču u samoj završnici.

„Obe ekipe htele tri boda. Oni su igrali koliko smo im mi dali. Obe ekipe su imale period dominacije i svoje šanse. Želeli smo sva tri boda, ali je najrealnije nerešeno U drugom poluvremenu Partizan je odigrao presing, a kad smo uspeli da se oslobodimo bilo je nešto lakše. U poslednjih pet minuta smo se branili od serije kornera. Da je bilo ko pobedio bilo bi nezasluženo.“

Na iznenađenje mnogih Pauljević se našao u prvom timu iako prema navodnom dogovoru sa Partizanom oko pozajmice postoji klauzula prema kojoj on ne može da igra protiv crno-belih.

„Kad sam se dogovorio s Pauljevićem da dođe niko i nije rekao da ne može da igra protiv Partizana. Niko mi nije rekao da on nema pravo da igra, ali toga nema u ugovoru i nije bilo problema da se on nađe na terenu. Ne posoji zakon koji bi to srečio“ – objasnio je Bekvalac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter