0
Domaći fudbal

FOTO:FSS

Policija u Savezu!

Objavljeno: 14.08.13 u 12:33
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, u saradnji s tužilaštvom, započeli su kontrolu rada Fudbalskog saveza Srbije. Ovu informaciju objavio je dnevni list Kurir, koji je dobio potvrdu od nadležnih organa, dok u nacionalnom savezu tvrde da to nije istina.

– Reč je o tužilaškoj istrazi, što znači da je tužilaštvo dalo nalog da pripadnici Uprave kriminalističke policije krenu sa češljanjem papira u Fudbalskom savezu Srbije. U ovom trenutku ne možemo da procenimo koliko dugo će trajati istraga, a o rezultatima istrage javnost će blagovremeno biti obaveštena – rekao je izvor Kurira, dok iz FSS, takođe anonimni izvor poručuje:

– Dosad je prošlo mnogo kontrola poslovanja FSS, nema ničeg čudnog ako ponovo dođe neko iz MUP, ali sa sigurnošću mogu reći da nije pokrenuta istraga. Mislim da će FSS posle povratka predsednika sa odmora izaći u javnost sa svim papirima o finansijama kako bi se prekinula nagađanja u medijima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter