0
Domaći fudbal

KRAJ : Javor – Crvena zvezda 4:2

Objavljeno: 11.08.13 u 18:14
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Kraj meča, Javor je zasluženo trijumfovao sa 4:2.

85′ Stefan Dražić donosi pobedu Javoru, Zvezdina odbrana je opet delovala komično.

81′ Predrag Đorđević postiže gol posle kornera, novo vođstvo Javora!

76′ Veselinović šutira preko gola, Onjilo nezaustavljiv.

69′ Martinović faulira Onjila, dobija drugi žuti karton i gosti će do kraja meča igrati sa igračem manje. Sledi izmena, Kasalicu menja Krneta…

66′ Stojaković u novoj odličnoj prilici, Stojakovića je uposlio Onjilo, ali brani Bajković.

62′ Izmena u Crvenoj zvezdi, Milijaša je zamenio Savićević.

61′ Šansa za Javor, Đorđevićev šut brani Bajković.

52′ Sjajan udarac Mladenovića, pogodio je prečku levi bek Crvene zvezde. Posle toga crveno-beli su tražili penal posle duela Kasalice sa defanzivcem Javora, ali se pištaljka nije čula. Imao je i Javor šansu pre toga, udarac Onjila je zaustavio sjajni Bajković.

45′ Veoma burno prvo poluvreme u Ivanjici završeno je nerešeno 2:2. Javor je munjevito golovima Milovića i Onjila stigao do velikih 2:0, ali se gosti nisu predavali pa su preko Kasalice i Pečnika crveno – beli izjednačili.

„Čudno poluvreme za sprske uslove. Dosta trčanja i golova, ali nismo tako planirali. Kažem još jednom, čudno poluvreme. Moramo da nastavimo kako smo igrali posle vođstva domaćih i verujem da ćemo stići do tri boda“ kaže trener golmana Maksimović.

40′ Sasim očekivano pomalo je opao tempo igre. Par poluprilika imao je u prethondom period i Javor ali nije bilo nove promene rezultata.

28′ GOOOOOL 2:2 Nakon sjajne asistencije Abiole Daude, slovenački internacionalac Nejc Pečnik zakucao je loptu sa oko 12 metara u mrežu Javora.

21′ GOOOOOL 2:1 Kasalica je postigao prvi gol za Zvezdu na ovom meču. Odmah nakon toga još jednu šansu imao je Pečnik ali je njegov šut završio pokraj desne stative gola domaćih.

16′ Dve velike šanse za Zvezdu. Prvu nije isoristio Milijaš kom je šut izblokiran na gol liniji, a potom je Kasalica bio u prilici ali bez promene rezultata.

13′ GOOOOL 2:0. Onjilo dduplira prednost Javora nakon brze kontre domaćina. Veselniović je iz prve pronašao Onjila koji je matirao Bajkovića. Odmah je Zvezda mogla da smanji prednost ali je Pečnik promašio sjajnu šansu.

U ovim trenucima počeo je meče 1. kola Jelen Superlige između Javora i Crvene zvezde a domaći vode sa 1:0 golom Milovića.

Zvezda:
Bajković, Vešović, Martinović, Lazić, Mladenović, Milijaš, Ninković, Kovačević, Pečnik, Kasalica i Dauda.

Javor:
Lazović, Đorđević, Miletić, Milović, Valiđo, Docić, Vidić, Veselinović, Radivojević, Stojaković i Onjilo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter