0
Fudbal

Kolumbijci u najjačem sastavu napadaju „orlove“

Objavljeno: 10.08.13 u 19:53

falkao-monako-lopta

Siniša Mihajlović je najavio da će u nedelju, 11. avgusta, saopštiti spisak igrača koji će biti u timu za meč reprzentacije Srbije protiv selekcije Kolumbije koji je zakazan za 14. avgust i biće odigran u Barseloni, a njegov kolega koji vodi južnoamerički tim uradio je to danas.

Ako je postojala dilema da li će trećeplasirana selekcija sa najnovije FIFA rang liste na megdan „orlovima“ izaći u najjačem sastavu nju je otklonio selektor Hose Nestor Pekerman, koji je pozvao 22 najbolja ighrača koja ima na raspolaganju, među kojima je svakako najveća zvezda Radamel Falkao, novi igrač Monaka.

Golmani: Ospina (Nica), Mondragon (Kali)

Odbrana: Perea (Kruz Azul), Valdez (Santa Fe), Jepes (Atalanta), Armero, Zuniga (Napoli), Moskera (Amerika), Medina (Nasional).

Sredina terena: Gvarin (Inter), Rodrigez (Monako), Mehija (Nasional), Sančez (Elče), Ramirez (Morelija), Kvadrado (Fiorentina),  Kinterp (Porto), Agilar (Herkules), Soto (Majnc).

Napad: Falkao (Monako), Murijel (Udineze), Martinez (Porto), Baka (Sevilja).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter