0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Partizan vraća Vukčevića

Objavljeno: 03.08.13 u 22:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ukoliko eliminiše Ludogorec srpski šampion će angažovati crnogorskog reprezentativca.

Početkom leta bila je aktuelna priča oko dolaska Simona Vučevića u Partizan, a sada je ta ideja ponovo blizu realizacije. Kako objavljuje sutrašnji Kurir, čelnici srpskog šampiona su odlučni u nameri da angažuju crnogorskog reprezentativca i svog nekadašnjeg člana.

Prema pisanju ovog lista, dve strane samo čekaju epilog revanš utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca i ukolko crno-beli uspeju da se plasiraju u plej-of, Vukčević sigurno dolazi u Humsku.

„Znam Vukčevića, igrali smo dobro i upoznat sam s njegovim kvaltetita. To je sve što mogu da kažem“ – kratko je u izjavi za Kurir poručio sportski direktor Partizana Albert Nađ.

U Humskoj veruju da će uspešno prebroditi revanš  protiv Bugara, a onda smatraju da će s Simonom Vukčevićem i Lorensom Lartejom, uz već angažovanog Erika Đemba Đembu imati tim kadar da se plasira u Ligu šampiona. Uz to, velika želja čelnika srpskog prvaka je i Ismael Fofana, s kojim je dogovor već navodno postignut.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter