0
Domaći fudbal

Lukač: Neka napadači budu heroji

Objavljeno: 03.08.13 u 21:50

Lukac

Milan Lukač je jedan od najzaslužnijih igrača Partizana za prolaz crno-belih u trećuu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a novi golman srpskog šampiona se istakao i u prvom duelu protiv Bugarskog Ludogoreca. Potencijalni reprezentativac bi ulogu heroja rado predao nekom od napadača od kojih očekuje da se proslave u utorak kada je na programu revanš protiv Bugara.

„Činjenica je da sam se istakao u dosadašnjim mečevima, ali nadam se da to neće biti slučaj u revanšu protiv Ludogoreca. Naravno, pritom mislim da neće biti preterane potrebe za mojim isticanjem, odnosno verujem da će nekome od naših ofanzivnijih igrača pripasti status junaka. Kada odbraniš u prvom meču, kao što se meni dogodilo protiv Širaka u Jermeniji, značajno dobiješ na samopouzdanju. To sam iskoristio na pravi način i u narednim utakmicama, tako da u revanš sa Ludogorecom ulazim maksimalno miran i spreman“ – rekao je Lukač za Večernje novosti.

Partizan u revanš meč protiv Ludogoreca ulazi sa golom zaostatka pošto je u Razgradu u sredu poražen sa 2:1 te će mu za prolaz u ple-of biti neophodna pobeda i to da ne bude sa jednim golom razlike uz dva ili više primljenih pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter