1
Domaći fudbal

Ugašen Hajduk iz Kule!

Objavljeno: 30.07.13 u 23:37

hajduk-kula

Srpski fudbalski superligaš Hajduk iz Kule objavio je danas da je zbog finansijskih problema klub ugašen nakon 101 godine postojanja, prenosi Tanjug.

„Posle današnje skupštine kluba, sa neizmernom tugom i velikim razočaranjem obaveštavamo sve Kuljane, navijače, simpatizere i ljubitelje sporta i fudbala koje je naš gradski klub stekao tokom 101 godine postojanja i tokom 22 godine igranja u vrhu srpskog fudbala da se Hajduk kakvog znamo gasi“, navedeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba.

Predsednik Hajduka Zoran Osmajić potvrdio je da klub istupa iz takmičenja i da je ostao bez uprave i kompletnog prvog tima.

Fudbalski savez Srbije sada treba da odluči ko će igrati umesto Hajduka u Superligi, a mediji špekulišu da bi to mogao da bude beogradski Voždovac, trećeplasirani u nacionalnoj Prvoj ligi prošle sezone.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je sramota zasrpski fudbal. Za zvezdu je ok dug od 50 miliona i tu se pomaze a za Hajduk drzava ne mmoze da nadje resenje za 2.5 miliona…

    E Srbijo, Srbijo….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter