0
Fudbal

Dogovor Ćurčića i Mihajlovića oko Perića

Objavljeno: 30.07.13 u 13:56

Radovan-Ćurčić

Uprkos najavi selektora A tima Siniše Mihajlovića da će za mečeve protiv kolumbije i Hrvatske pozvati golmana kulskog Hajduka Nikolu Perića to se ipak neće desiti pošto je maldi čuvar mreže potreban mladoj selekciji pa je u dogovor sa Radovanom Ćurčićem, selektorom te generacije, odlučeno da on ostane uz svoje vršnjake.

„Poznato je da seniorski tim ima određene probleme sa golmanima, ali ni mi nismo u mnogo boljoj poziciji. Pričao sam sa Mihajlovićem koji nam je izašao u susret i odlučeno je da Perić ipak dođe na okupljanje mlade reprezentacije iako je svojim odbranama svakako zaslužio da bude pozvan i u A tim“ – rekao je Ćurčić za agenciju Beta.

„Orliće“ već početkom septembra, tačnije 5. očekuje rpvi duel u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine, a rival će im biti Kipar. Pored ove dve selekcije u grupi se nalaze još Severna Irska, Italija i Belgija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter