0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Ninković: Černomorec ozbiljan rival

Objavljeno: 28.07.13 u 14:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković dugo godina branio je boje Dinama iz Kijeva i donekle je upoznat sa kvalitetima ekipe koja je sledeća prepreka crveno-belima na evropskom putu.

„Čuo sam da to nije isti tim od pre godinu dana. Proveo sam poslednjih šest meseci u Evijanu u Francuskoj i kada sam se raspitivao o našem sledećem protivniku, rekli su mi da su se dosta pojačali i da to više nije ista ekipa kao pre godinu dana kada sam ih pratio u Ukrajini. Narednih dana ćemo ih dobro skenirati i odlazimo u Odesu, da pružimo bolju igru nego na Islandu“, izjavio je ninković za zvanični sajt kluba.

Forma fudbalera Crvene zvezde još uvek nije na željenom nivou, a Ninković očekuje da već u prvom meču protiv Černomoreca krene uzlaznom putanjom.

„Černomorec je već počeo prvenstvo i sigurno da je to njihova prednost. Već sam rekao da sam pre dolaska na Marakanu trenirao individualno, ali svima nam fale utakmice. Kroz mečeve, naročito one jake se lakše ulazi u formu, i očekujem da do početka prvenstva značajno podignemo nivo fizičke spreme“, zaključio je Ninković.

Prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Černomoreca i Crvene zvezde je na programu u četvrtak 1. avgusta od 18:15 časova, dok se revanš na Marakani igra sedam dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter