0
Domaći fudbal

Zvezda dovodi Laneta

Objavljeno: 20.07.13 u 20:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije veliko pojačanje u vidu Milana Laneta Jovanovića koji prema saznanjima beogradskih medija pregovara sa upravom kluba sa Marakane, a pregovori su navodno već u završnoj fazi.

Jovanović je prošle sezone igrao za Anderleht, ali nakon isteka ugovora nije pronašao novi klub već je tokom leta trenirao sa Vojvodinom. S obzirom da je pre nekoliko meseci najavio da bi mogao da se vrati u srpski fudbal ova vest u vezi sa njim i nije toliko iznenađenje.

Tokom internacionalne karijere bivši srpski reprezentativac je igrao za moskovsku Lokomotivu, Standard iz Liježa, Liverpul i Anderleht, a u svet se otisnuo iz novosadske Vojvodine.

Pored Jovanovića crveno-beli i dalje pregovaraju sa Aleksandrom Lukovićem, ali je ta varijanta daleko teže ostvariva pošto se iskusni defanzivac ponovo vratio u prvi plan kod trenera Spaletija pa je u 1, kolu ruske Premijer lige na meču Zenita i Krasnodara sedeo ne klupi kluba iz Sankt Peterburga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter