0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Smederevo koči Omegin dolazak u Zvezdu

Objavljeno: 12.07.13 u 09:54
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Bez obzira na odluku Arbitražne komisije koja je Robertsu Omegi dala odrešene ruke u odabiru novog kluba pošto Smederevo nije ispunjavalo novčane obaveze prema njemu predsednik sada već bivšeg superligaša Žarko Pavlović tvrdi da Liberijac ne može da pređe u Crvenu zvezdu sa kojom već trenira.

„Jedini fudbaler koji je redovno isplaćivan u Smederevu je Roberts Omega, iako je klub bio u blokadi. Za to postoje legalne priznanice, koje su zavedene u klubu i na njih se plaća porez. On je živeo u dvosobnom stanu koji koji smo mi plaćali, baš kao i sve druge i medicinske troškove kod vrhunskog profesora, kada se povredio igrajući za reprezentaciju Liberije“ – tvrdi Pavlović u izjvai za Žurnal.

Predsednik Smedereva tvrdi da je njegov klub žrtva kvazi-menadžera.

„Nažalost, Omegu su nahvatali kvazi-menadžeri i fudbalski profiteri zbog kojih naš fudbal i tone. Zato i ne razumem članove Arbitražne komisije, jer smo mi, za prethodnih godinu dana, ovom igraču izmirili sve obaveze. Očekujem ovih dana pozitivan ishod tog spora, a od njegovog transfera mnogo toga će krenuti na bolje“ – objasnio je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter