0
Fudbal

Samba na Marakani, Brazil razbio Španiju

Objavljeno: 01.07.13 u 09:02

brazil

Reprezentacija Brazila osvojila je Kup konfederacija nakon što su sinoć na Marakani pobedila Španiju rezultatom 3:0.

Brazil je odlično otvorio utakmicu i već iz prvog ozbiljnog napada došli su u vođstvo, a igrao se 2. minut kada je Fred matirao Kasiljasa.

Dominacija „Karioka“ nastavljena je i posle ranog vođstva. U 11. minutu Fred je ostavio loptu za Oskara, a veznjak Čelsija šutirao pored gola.

Inijesta je imao u 22. minutu prvu priliku za Španiju, ali je Cezar lagano odbranio.

Brazil je dominirao tokom prvog poluvremena, Španci su malo došli do vazduha sam pred kraj poluvremena kada su propustili stopostotnu priliku, kada je Pedro već savladao Cezara ali je Luiz sklonio loptu sa gol linije.

Kazna za ovaj promašaj je stigla je samo minut kasnije. Oskar je pronašao Nejmara, koji fantastičnim golom iskosa s leve strane uvećavo prednost Brazila.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Brazil stiže i do trećeg gola. Hulk je proigrao Freda, koji je šutiro iz prve, matirao Kasiljasa i postavlio konačnih 3:0.

Dok kraja utakmice bio je vredan ppomena i detalj iz 55. minuta kada je dosuđen penal za Španiju, ali je Serhio Ramos šutirao pored gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter