0
Fudbal

Real kvari posao Juventusu

Objavljeno: 28.06.13 u 16:10

Stevan-Jovetic

Dok se Juventus femka i ni po koju cenu ne želi da isplati Fiorentini traženih 30 miliona evra za Stevana Jovetića lako bi moglo da se desi da Crnogorac na kraju ipak napusti Italiju, iako mu je želja da ostane na „čizmi“, pošto se u trku navodno uključio madridski Real.

„Dejli star“ navodi da je Karlo Anćeloti po dolasku na Santjago Bernabeu rukovodstvu kluba predočio da mu je prva želja Stevan Jovetić i vrlo je moguće da mu zahtev bude ispunjen s obzirom da Madriđani nikada nisu kuburili sa novcem i znaju kako se pregovara kada je potrebno u klub dovesti igrača sa renomeom što su u više navrata dokazali.

Podsećamo da ni engleski klubovi još uvek nisu odustali od Jovetića (Čelsi, Mančester Siti i Arsenal), ali je ta varijanta u drugom planu sve dok postoji i promil šanse da Juventus uveri Fiorentinu da mu proda reprezentativca Crne Gore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter