0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda odradila prvi trening u Sloveniji

Objavljeno: 24.06.13 u 13:38
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalere Crvene zvezde prvog radnog jutra u Čatežu dočekala je kiša, koja ipak nije uspela da ih uspava i smanji radnu temperaturu.

U kompleks hotela Terme stigao je i Abiola Dauda koji je zbog umora od puta dobio slobodno prepodne za odmor, i sa ekipom će raditi već popodne na terenu NK „Brežice“.

Pošteđeni treniranja u naredna tri dana biće i juniori, Grujić, Stojković, Lazić, Ahčin, Živković i Jovanović s obzirom da su obaveze u svojim selekcijama završili tek nedavno i prebrzo uključivanje u novi trenažni proces moglo bi da izazove povredu kod nekoga od njih. Oni su zajedno sa ekipom, ali neće izlaziti na jutarnji trening u Krškom, odnosno popodnevni u Brežicama do 27. juna.

Pošteđeni velikih napora bili su i reprezentativci Kasalica, Vešović, Savićević, Ožegović, Milivojević kao i Rakić koji ima manjih zdravstvenih problema. Takođe, mladi Luković nalazi se u procesu oporavka nakon operacije i za sada trči krugove. Svi oni radili su trening oporavka. Ostali fudbaleri su nakon zagrevanja radili punom parom podeljeni u dve grupe, crvene i plave. Popodnevni trening zakazan je za 18 časova na terenu u Brežicama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter