0
Fudbal

Južnoamerički i evropski derbi u polufinalu KK

Objavljeno: 23.06.13 u 22:51

Abel-Hern-ndez-007

U polufinalu Kupa konfederacija sastaće se Španija – Italija i Brazil – Urugvaj. Potpuno očekivani ishodi mečeva poslednjeg kola u grupi B, Urugvaj je sa 8:0 razbio Tahiti, dok je Španija sa 3:0 bila bolja od Nigerije.

Urugvaj je meč počeo bez trojice velikih asova Suareza, Kavanija i Forlana, ali je zato raspoložen bio Abel Hernandez koji je postigao četiri gola na meču. Po jednom su se upisali Perez i Lodeiro, a poslednja dva gola na susretu delo su Luisa Suareza, koji je u igru ušao u 69. minutu. Treba napomenuti i da su dodeljena dva crvena kartona, kod Urugvaja je pocrveneo Skoti, a kod Tahitija Ludivion.

Španija je savladala Nigeriju sa 2:0, ali super orlovi imaju za čim da žale pošto su se prilično ispromašivali. Crvena furija je povela već u trećem minutu golom Đordija Albe, a meč je rešio Fernando Tores u 62. minutu, samo dva minuta nakon što ga je Del Boske poslao na teren. U poslednjih 20 minuta gledali smo uspavanku, ali je Alba u 87. minutu iskoristio uspavanost odbrane Nigerije i psotavio konačnih 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter