0
Fudbal

Liverpul troši 49 miliona evra

Objavljeno: 19.06.13 u 13:27

Simon-Mignolet

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers će u narednih nekoliko dana potošiti ukupno 49 miliona evra kako bi na Enfild doveo još četiri igrača posle dolazaka Koloa Turea i Jaga Aspasa.

U Liverpul bi trebalo da stignu Henrik Mkitarijan iz Šahtjora, Kristijan Atsu iz Porta, Simon minjole iz Sanderlenda i Luis Alberto iz Sevilje. Najviše novca će otići za kreatora igre Šahtjora čak 26 miliona, dok će za golmana Sandrelenda platiti 12 miliona, a za ostatak novca doći će Atsu i Alberto – dva igrača koja će Rodžersu poslužiti za rotaciju po bokovima.

Svi ovi transferi će biti finansirani prodajom Luisa Suareza za više od 40 miliona evra, pitanje je samo kom klubu. I naravno prodajom Pepea Reine i Endija Kerola koji prelazi u Vest Hem za 15 miliona funti.

Liverpul se neće ovde zaustaviti, već će najverovatnije dovesti defanzivca Šalkea Papadopulosa i jednog napadača, a prva meta je Kristijan Benteke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter