0
Domaći fudbal

Krstajić ako treba ide na sud zbog anonimusa

Objavljeno: 17.06.13 u 11:47

mladen

Štoper Stefan Mitrović koji je 7. maja ove godine potpisao petogodišnji ugovor sa Benfikom uzburako je srpsku sportsku javnost, ali ne zbog njegovih igrara na travnatom tepihu, već zbog optužbi koje je izneo na račun bivšeg Sportskig direktora Partizana Mladena Krstajića.

Naime ovaj 23-godišnji štoper rekao je da je svojevremeno trebalo da pređe u Partizan ali da Krstajić nije mogao da obezbedi svoj procenat pa je zbog toga transfer propao.

Ova Mitrovićeva izjava stigla je i do Krstajića koji nema nameru da olako pređe preko nje.

„Njegova priča o procentima od transfera koje sam mu navodno tražio vrlo je smela i bezobrazna i nema veze s mozgom. Zar sam zaradio malo para igrajući fudbal da bih se bogatio na prodaji igrača. Teško i dugo sam gradio fudbalsko ime u Evropi i svetu da bih dozvolio jednom klincu i anonimusu da ga tako lako omalovažava i ruši. Ne dam na svoje poštenje, čast i znoj. Ako ne povuče svoju reč, spreman sam i pravnim putem da oborim njegove neistine.“ rekao je Krstajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter