0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Prosinečki odvodi Mićka u Kajzeri

Objavljeno: 06.06.13 u 22:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Koliko puta ste pročitali naslov da Crvena zvezda ostaje bez još jednog talentovanog fudablera. I umesto da klub zaradi neki dinar i koliko toliko pokrije nagomilane finansijske dugove ponovo će jedan fudbaler bez obeštećena otići sa Marakane.

Pre godinu dana pojavila se informacija da je Zenit zainteresovan da kupi Srđana Mijaliovića i to za fantastičnih 4 miliona evra. Međutim, do tog transfera nije došlo, a Mijailović je tokom protekle sezone izgubio status prvotimca, a samim tim i status reprezentativca Srbije.

Mladi fudbaler Zvezde je sada zbog neisplaćenih zarada, nezadovoljan malom minutažom, rešio da pred Arbitražnom komisijom FSS zatraži raskid ugovora sa klubom i napusti crveno-bele.

Treneru Kajzerija Robertu Prosinečkom dok je vodio Crvenu zvezdu jedan od omiljenih fudbalera bio je upravo Mićko. Nezamenjivi zadnji vezni koji je u to vreme zaslužio i poziv u A reprezentaciju Srbije. Iz tog razloga ni ne čudi što nam iz Turske stižu informacije da će Mijailović za par dana na isnistiranje Prosinečkog potpisati ugovor sa Kajzerijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter