0
Fudbal

Barsinih 50 miliona evra za Ivanovića i Luiza

Objavljeno: 02.06.13 u 13:59

Luiz i Ivanovic

Nedavno je Branislav Ivanović demantovao da će napustiti Čelsi i preći u Barselonu. Reprezentativac Srbije je boravio u glavnom gradu Katalonije, ali kaže da je tamo bio iz privatnih razloga.

Britanski mediji pišu da je Čelsi navodno spreman da proda Ivanovića i Davida Luiza Barseloni za 50 miliona evra. Očekuje se još da budući trener „plavaca“ Žoze Murinjo da zeleno svetlo jer bi sa tim novcem mogao da dovede pojačanja za sledeću sezonu.

Kako se navodi, prvi na listi Murinjovih želja je defanzivac Porta Eliakvim Mangala koji bi zamenio Luiza, a još se pominju i dolasci De Rosija i Kavanija za koje bi Čelsi trebalo da plati oko 50 miliona evra, koliko bi zaradio na eventualnom transferu Luiza i Ivanovića.

Barselona već duže vreme želi da angažuje Davida Luiza kako bi pojačali defanzivnu liniju tima, a iz istog razloga bi dolazak i Baneta Ivanovića bio od velike koristi za Katalonce jer podjednako dobro igra na mestu desnog beka i štopera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter