0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezdina borba za Evropu

Objavljeno: 23.05.13 u 22:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se pred velikim problemom pošto ističe rok za dobijanje licence za takmičenje u evrokupovima naredne sezone. Iz tog razloga na Marakani je dosta živo. Angažovani su svi članovi uprave crveno-belih u pokušaju da se pronađe novac i obezbedi učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nedavno je na adresu kluba iz Ljutice Bogdana stigla ponuda francuskog Tuluza za Uroša Spajića. I to bi moglo da bude jedno od rešenja za finansijski problem u Zvezdi. Međutim na Marakani su ocenili da je ponuda Francuza od milion evra neozbiljna, pa su crveno-beli predstavniku Tuluza uputili zahtev od 2,7 miliona evra za usluge mladog štopera.

Sve i da Tuluz prihvati zahtev crveno-belih i da se realizuje ovaj transfer nerealno je očekivati da Zvezda taj novac dobije odmah i sledeće nedelje plati potreban iznos na ime dugovanja kako bi došla do evro-licence. Naredni dani biće veoma teški za upravu kluba. Očekuje ih teška borba da se izbegne ono najgore, da Zvezda ostane bez Evrope naredne sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter