0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sa Pintu: Šansa koja se ne ispušta

Objavljeno: 29.04.13 u 14:59
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda je pre samo nešto više od mesec dana imala ogromnih 11 bodova zaostatka za Partizanom, ali je od dolaska Portugalca Rikarda Sa Pintua vezala šest pobeda iskoristivši tako maksimalno kikseve najvećeg rivala koji su prouzrokovali smenu trenera u klubu iz Humske ulice.

„Sada je potpuno drugačija situacija u odnosu na onu kakva je bila kada sam došao u klub. Stalno govorim igračima da uživaju i da je ovo fantastično vreme za njih. Moraju da pokušaju da ne osećaju pritisak i da sa dve ruke uhvate ovu šansu. Važno je da probamo da pružimo i više od onoga što smo do sada, jer nam se nova prilika neće ukazati“ – rekao je Sa Pintu na konferenciji za medije, a prenosi Sportski žurnal.

Portugalac je odbio da prokomentariše promenu trenera u Partizanu napomenuvši da razmišlja samo o svom timu.

Sa Pintu se potom osvrnuo na naredni meč u kojem će Crvena zvezda u četvrtak gostovati u Jagodini koja je u jesenjem delu sezone trijumfovala na Marakani i veliki je dužnik crveno-belima.

„Ovo je možda i najvažnija utakmica u dosadašnjem delu sezone, iako nijedan meč nije lak na ovom nivou. Jagodina je organizovana ekipa koja zna da igra u različitim sistemima, aima i odlične individualce. Takođe, plasirali su se u finale Kupa i zaista igraju odličnu sezonu. Moramo da igramo timski, najbolje što umemo i da nametnemo stil igre Crvene zvezde“ – rekao je mladi stručnjak.

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između Jagodine i Crvene zvezde na programu je u četvtak od 20.30 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter