0
Domaći fudbal

Pobedilo i Smederevo

Objavljeno: 27.04.13 u 18:59

Jelen-Superliga2

Desilo se čudo u 25. kolu Jelen Superlige pa su pobedu zabeležili i fudbaleri Smedereva. Već otpisani „oklopnici“ su bili bolji od BSK-a kom sledi teška borba za opstanak u kojoj će mu rivali biti kragujevački Radnički i Hajduk. Radnički je na svom terenu odigrao bez golova sa Jagodinom i na kraju može da bude zadovoljan takvim epilogom jer je u poslednjih pola sata imao igrača manje. Važan bod Kuljani su osvojili u Subotici protiv Spartaka, a uz malo više sreće gost su mogli i do sva tri boda.

Vojvodina je u Ivanjici rasturila ekipu Javora. Domaćina je definitivo stigao umor pa su Novosađani uz jednu od najboljih igara u sezoni došli do ubedljive pobede. Ceo plen sa gostovanja donosi i OFK Beograd. „Romantičari“ su na Čairu gubili na poluvremenu, ali su u drugih 45 minuta prikazali znatno bolju igru i napravili preokret. Sa prijatnim iznenađenjima je nastavila ekipa Rada. Mladi tim sa Banjice je prikazao dobru igru protiv Slobode i zadržao šanse da se domogne mesta koje sledeće sezone vodi na evropsku scenu, naravno pod uslovom da se ispune uslovi za licencu.

Spartak – Hajduk 0:0

Radnički Niš – OFK Beograd 1:2  (1:0)
Stojanović 39′ – Jovanović 56′, Nikolić 84′(p)

Radnički 1923 – Jagodina 0:0

Smederevo – BSK 2:0  (0:0)
Sikimić 49′, Krmar 90′

Rad – Sloboda 2:0 (1:0)
Luković 30′, Đurđević 58′

Javor – Vojvodina 0:4  (0:1)
Umaru 7′, Alivodić 57′, Katai 62′, Deletić 87′

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter