0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bekvalac: Bodovi bi nam mnogo značili

Objavljeno: 25.04.13 u 19:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novi trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Dragoljub Bekvalac izjavio je da duel sa Jagodinom u okviru 25. kola Jelen Superlige dolazi u izuzetno teškom trenutku.

„U izuzetno teškom i nezgodnom momentu za Radnički dolazi jedan jako ozbiljan klub, kvalitetna i izuzetno vođena ekipa. Mi smo u situaciji da nikome ne pretimo, naročito ne dobroj ekipi kao što je Jagodina“, poručio je Bekvalac.

Eventualna pobeda nad Jagodinom vratila bi fudbalerima Radničkog osmeh na licima i dodatno dala motiva za nastavak borbe za opstanak.

„Sigurno je da nam ovi bodovi znače i da će fudbaleri dati svoj maksimum, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo nakon utakmice. Ja ću pružiti svoj maksimum na treninzima i zajedno s igračima učiniti da pokušamo da osvojimo tri boda koji će biti podstrek za dalju borbu za opstanak“, zaključio je Bekvalac.

Utakmica između Radničkog i Jagodine na programu je u subotu 27. aprila od 16:30 minuta u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter