0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vignjević srećan, Milinković bez komentara suđenja

Objavljeno: 17.04.13 u 18:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Vojodine Nebojša Vignjenić smatra da se njegov tim zasluženo plasirao u finale, jer su u Beograd došli s namerom da postignu gol i u tome uspeli.

„Utakmica je bila zaista lepa i najvažnije je da smo prošli u finale. Znali smo da oni mogu da odigraju mnogo bolje nego u Novom Sadu i naš osnovni cilje je bio da postignemo gol, jer nije lako našem timu dati tri pogotka. U tome smo uspeli, a nakon toga rival nije imao snage za preokret“, rekao je posle meča trener gostiju Nebojša Vignjević.

S druge strane Zoran Milinković bio je vidno utučen, ali svojim igračima nije imao šta da zameri, a nije želeo da komentariše suđenje.

„Mene najviše raduje sjajan ambijent na Karaburmi, koji vraća veru u srpski fudbal. Smatram da smo mi u ovom meču bili bolji rival, ali eto nismo uspeli da odemo dalje, mada mojim igračima nemam šta da zamerim.

Imam utisak da smo u jednom trenutku imali sve, a onda smo dozvolili protivniku da izjednači, relativno brzo. Žao mi je, jer nam je nedostajalo malo, ali nekad to malo ume da bude baš mnogo.

Ne bih komentarisao suđenje, jer su mi ljudi iz kluba to zamerili i ne želim to više da radim“, rekao je Milinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter