0
Evropske lige

Postrojavanje i u Moskvi

Objavljeno: 17.04.13 u 15:27

lokomotiva-navijaci

Ne postrojavaju samo u Srbiji navijači igrače i stručni štab kada su nezadovoljni nastupima svojih ljubimaca već se to događa i u Rusiji gde su danas ljudi koji sebe nazivaju navijačima Lokomotive provalili u trening kamp moskovskog kluba kako bi objasnili neke stvari fudbalerima.

Kako javlja ruski „Sport-ekspres“ navijači su organizovano upali na trening kako bi tražili objašnjenje od trenera Slavena Bilića i samih igrača za očajne partije u prolećnom delu sezone u kojem je Lokomotiva u pet kola osvojila samo dva boda.

Moskovski klub je saoopštio da je Bilić u civilizovanom razgovoru sa nezvanim gostima obećao da će ekipa u poslednjih šest kola dati sve od sebe kako bi makar popravila utisak, ali i plasman na tabeli pošto trenutno zauzima tek 10. mesto uprkos ambicijama na početku sezone da se klub umeša u borbu za titulu.

Podsećamo da su isti ti navijači i na stadionu vrlo često izražavali nezadovoljstvo i protiv trenera Bilića, ali i protiv kontraverzne  predsednice kluba Olge Smorodskaje kojoj je upućena poruka sa transparenta na slici na kojem piše „Žena na brodu donosi nesreću“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter