0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Rad blizu Evrope

Objavljeno: 17.04.13 u 17:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Rada osvojili su nova tri boda pobedom nad Spartakom od 1:0 u zaostalom meču 19. kola Jelen Superlige i tako zadržali šanse da na kraju sezone obezbede plasman u evropsko takmičenje.

„Drago mi je da smo nastavili seriju uspeha na domaćem terenu, ali je najvažnije da smo osvojili nova tri boda i sada smo dva boda udaljeni od mesta koja nas vodi u Evropu. Raduje me što treći meč u nizu nismo primili gol i vidi se da je igračima stalo“, izjavio je trener Rada Marko Nikolić nakon utakmice,a potom je dodao:

„Do kraja je ostalo sedam kola, mi smo na dva boda od Evrope, iako nam je u polusezoni otišlo sedam igrača. Sada imamo neke nove ambijcije. Ovaj meč smo otvorili izvanredno, ali u poslednjih 15 minuta je bilo malo nezgodno“, zaključio je Nikolić.

Trener Subotičana Petar Kurčubić ocenio je da je Rad bio bolji upravo za taj jedan pogodak.

„Kada primite gol u prvom minutu to uveliko odluči pobednika. Rad je bio bolji u prvih 20 minuta, a posle smo mi polako ušli u meč, kontrolisali igru i stvarali svoje prilike. Mnogo toga smo promašili, a i Rad se dobro branio. Kada se sve sabere bili su bolji tačno za taj jedan gol“, istakao je Kurćubić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter