0
Evropske lige

Dinamo želi da zadrži Savića

Objavljeno: 16.04.13 u 11:28

vujadin savic

Sportski direktor Dinama iz Drezdena Štefan Mence istakao je da klub ima veliku želju da u svojim redovima i naredne sezone zadrži Vujadina Savića.

Savić je u Dinamo došao početkom prošle godine na pozajmicu iz Bordoa i do povrede, koju je zadobio pre nekoliko nedelja, bio je najstandardniji i najbolji igrač tima iz Drezdena.

„Imamo veliku želju da zadržimo Savića i naredne sezone. Ipak, ne zavisi sve od nas, pošto je on pod ugovorom sa Bordoom do 2014. godine“, istakao je Mence.

Savić je u Bordo prešao iz Crvene zvezde 2010. godine, ali je do odlaska na pozajmicu u Dinamo odigrao samo osam utakmica i postigao jedan gol. U Drezdenu je bilo potpuno drugačija priča, pošto je od dolaska odigrao 34 meča i retki su oni na kojima nije proveo svih 90 minuta na terenu. Nije uspeo da se upiše u strelce, ali je nekoliko puta bio i asistent, a i sam je istakao da bi voleo da ostane u tom klubu.

-Mnogi su mislili da će dolazak u Dinamo biti korak unazad za mene, ali sam ja to video drugačije. Želeo sam da napravim važan korak napred, i na privatnom i na profesionalnom nivou, kao i da doprinesem uspehu kluba. Doneo sam pravu odluku i sve je ispalo baš onako kako sam planirao -rekao je Savić nedavno.

Savić je na utakmici sa Hertom početkom marta doživeo povredu zgloba noge, zbog čega je operisan, i oporavak bi trebalo da mu traje još nekoliko nedelja. Dinamo je trenutno na 16. mestu tabele i još uvek nije obezbedio opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter