0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Brukanje se nastavlja

Objavljeno: 16.04.13 u 18:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Malo je nedostajalo da fudbaleri Partizana dožive novu rezultatsku bruku, ali su na jedvite jade uspeli da pobede Trepču iz Kosovske Mitrovice – 3:2 (1:1).

Međutim, i pored upisane pobede, srozavanje imidža kluba se nastavlja, jer su igrači aktuelnog šampiona i lidera na tabeli Superlige, igrali kao amateri. Može se reći sramno.

Čak je i trener Zvonko Varga, koji je vodio ovaj meč, urlao na igrače kako treba da ih bude sramota, što se tako ponašaju, a neki od njih poput Marka Šćepovića, Vladimira Volkova i Aleksandra Mitrovića su reprezentativci.

Vermezov pomočnik je podsetio razmažene zvezde da su njihovi protivnici putovali autobusom 400 kilometara, samo da bi odigrali partiju fudbala protiv njih, a njima je teško da potrče dva metra.

Sve u svemu, iz dana u dan Partizanova fudbalska priča postaje sve tužnija, a ukoliko se nešto pod hitno ne promeni, ova generacija će ostati upamćena po tome što je prokockala 11 bodova viška i ostala bez već upisane šampionske titule.

Na kraju, samo kao fus nota, golove za Partizan su postigli Babić u 37. i Šćepović u 67. i 76. minutu, dok je dvostruki strelac za goste bio Ilić u 41. i 56. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter