0
Fudbal

„Armija BiH“ prekidala meč na Koševu

Objavljeno: 15.04.13 u 10:45

armija-bih

Nakon što je pre samo nekoliko dana trebinjski Leotar novčano kažnjen sa 1.250 evra zbog transparenta njegovih navijača na kojem je pisalo „Kosovo je Srbija“ u nedelju je još jedna utakmica prvenstva Bosne i Hercegovine dobila politički kontekst.

Naime, navijači Sarajeva su na meču protiv Leotara tokom prvog poluvremena razvili transparent sa natpisom „Armija R. BiH“ nakon čega je glavni sudija meča Ognjen Veljić iz Banjaluke najpre prekinuo utakmicu i tražio da se sporni transparent ukloni, a igrače je poslao u svlačionicu.

Nakon 15 minuta pauze utakmica je nastavljena pošto su navijači Sarajeva („Horde zla“) uz pomoć policije odlučili da poslušaju instrukcije. Međutim, nije prošlo mnogo vremena da ponovo razviju transparent nakon čega je usledila još jedna pauza, ovog puta od 30 minuta sa ozbiljnom pretnjom da trajno bude prekinuta. Ipak, utakmica je na kraju okončana i to bez pobednika, ali i golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter