0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ilić za Hotsport: Moca je veći od mene

Objavljeno: 14.04.13 u 13:02
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pobedu Partizana u Ivanjici od 1:0 možemo da posmatramo iz dva ugla. Prvi je katastrofalna, možda i sramna igra aktuelnog šampiona, a drugi je 113. pogodak koji je Saša Ilić postigao u crno-belom dresu. O prvom aspektu smo već pisali, ali došao je trenutak da se i ovaj drugi apostrofira.

„Ne opterećujem se mnogo time. Nisam ni znao koliko sam golova postigao, već su mi to rekli nakon meča. Naravno, slagao bih ako bih rekao da mi nije drago, mada iskreno ne vodim računa o tome.

Ipak, lepo je biti u društvu takve veličine kao što je Moca. Takođe, ako ćemo iskreno da pričamo, on je igrao u daleko kvalitetnijoj ligi i njemu je bilo teže da stigne do ovog broja golova nego meni“ kaže Ilić.

Na konstataciju da je šampion u Ivanjici odigrao ispod svake granice tolerancije, kapiten ekipe iz Humske se ni ne trudi da pronađe reči opravdanja.

„Kako da kažem da nismo odigrali loše, kada jesmo. Ipak, za nas je najvažnije da smo osvojili tri boda, jer je pobeda jedino što se pamti. Iskreno se nadam da će nam ovaj trijumf značiti i da ćemo konačno zaigrati bolje posle serije loših rezultata.“

U Ivanjici je bilo očigledno da Saša Ilić svojim autoritetom pokušava da probudi anemičnu ekipu, ali mu u većem delu utakmice to nije pošlo za rukom.

„Normalna stvar je da mi stariji pokušamo da izvučemo maksimum iz ekipe i u tome nema ništa loše. Kad vam ne ide ništa od ruke, onda je neophodno da se borite i Ivan Ivanov i ja smo pokušali da ih probudimo. Na kraju uspeli smo da pobedimo i to je najbitnije“ kaže Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter