0
Evrokupovi

UEFA se još jednom obrukala

Objavljeno: 09.04.13 u 14:04

jilmaz-real-galata

Dvostruki aršini koje primenjuje UEFA prema klubovima iz Zapadne i Istočne Evrope dokazani su i u slučaju fudbalera Galatasaraja Buraka Jilmaza kojem nije obrisan žuti karton zarađen u prvom četvrtfinalnom duelu sa madridskim Realom, zbog čega će propustiti revanš.

Naime, Jilmaz je u Madridu zaradio javnu opomenu zbog navodnog simuliranja i pokušaj da iscenira prekršaj za najstrožiju kaznu. Međutim, ispostavilo se da ne da nije simulirao nego da je sudija prevideo očigledan prekršaj Serhija Ramosa i tako oštetio turski tim.

Zbog svega toga Galatasaraj je uputio žalbu disciplinskoj komisiji UEFA, koja je na žalost kluba iz Istanbula odbijena pa jedan od najboljih igrača neće moći da pomogne klupskim drugovima u sredu.

A što se tiče dvostrukih aršina prisetite se samo kako je nedavno ista ta UEFA smanjila kaznu Zlatanu Ibrahimoviću sa dva na jedan meč suspenzije iako je dobio direktan crveni karton zbog oštrog starta na utakmici sa Valensijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter