0
Domaći fudbal

Rad nepobediv na Banjici

Objavljeno: 08.04.13 u 17:40

fk-rad

Fudbaleri Rada nisu izgubili na svom stadionu na Banjici punih godinu dana, a kapiten tima Uroš Vitas kazao je da želi da odbrana nastavi u istom stilu, ali i da popravi utisak izdanja u Jagodini.

Rad je poslednji put izgubio na svom stadionu 14. aprila 2012. godine, kada je Spartak iz Subotice slavio sa 2:1, a ove sezone su na Banjici zabeležili šest pobeda i dva nerešena rezultata.

„Građevinari“ su pretrpeli poraz od Partizana 20. oktobra u devetom kolu, ali su tada igrali na stadionu Obilića na Vračaru, koji banjička publika bojkotuje.

„Isključivo smo koncentrisani na sledeće dve utakmice, protiv Spartaka i OFK Beograda. Želimo da popravimo utisak iz Jagodine (0:3)…Jasno je da je odbrana bila na nivou do sada kod kuće i želimo da u sledeća dva meča nastavimo taj trend. Poštujemo rivale, ali želimo da se iskupimo navijačima i da ponovo budemo kandidati za vodeća mesta na tabeli“, rekao je Vitas, a prenela agencija Beta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter