0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Čović: Nisu Rusi u Zvezdi zbog Lukića

Objavljeno: 08.04.13 u 11:47
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nebojša Čović reagovao je na delove intervuja bivšeg prvog čoveka Crvene zvezde Vladana Lukića datom za dnevni list Sport. Čović je skrenuo pažnju da se radi o zameni teza, te da niko ne pokušava da utvrdi ko je i šta radio, već da se utvrdi kakvo je stanje posrnulog fudbalskog giganta.

„Nisu Rusi (Gasrpom prim.aut.) u Zvezdu došli ni zbog kakvog imena, pa ni Lukićevog. Ne pronalazim se u ovim dvodelnim intervjuima Vladana Lukića, niti imam komentar na bilo šta. Naš izveštaj o poslovanju od 1996. godine dat je bivšem genseku Đorđu Stefanoviću, Andriji Kleutu, a verovatno i Lukiću. Sve primedbe koje su imali unete su u izveštaj, koji je potom usvojio njihov UO, a zatim i skupština“, rekao je Čović za časopis Informer.

Potpredsednik Crvene zvezde zaitim se osvrnuo i na tvrdnje bivšeg predsednika da u njegovom mandatu nikome nije kasnila plata na Marakani.

„Nije naše da utvrđujemo ko je šta radio, nego da vidimo kakvo je stanje. Zna se čiji je posao da istražuje da li je neko kriv za nešto i za šta. Podsetiću vas da su plate kasnile od aprila, a radni staž nije bio povezan tri godine“ dodao je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter