0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sa Pintu: „Strpljenjem do pobede“

Objavljeno: 07.04.13 u 17:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu, zabeležio je i treću pobedu na klupi crveno-belih. Do pobede nad Smederevom Beograđani su stigli golom Daude i 89. minutu, ali je Portugalac posle meča uz njega pohvalio i sve ostale igrače.

„Stvarali smo tokom utakmice dobre šanse, ali nikako nismo uspevali da postignemo gol. Na terenu kakav je ovaj, gotovo je nemoguće razviti igru, jer jednostavno morate da imate dva kontakta sa loptom više. Bili smo prinuđeni da igramo kraće pasove, ali odradili smo veliki posao. Igrali smo i po ovakvom terenu do samog kraja, strpljivo, glavom, sa verom“ – kazao je Sa Pintu

Razlog zbog kojeg Zvezda nije ranije došla do vođstva Portugalac je pronašao u golmanu Smedereva Živkoviću, koji je prema njegovim rečima odigrao partiju života.

„Golman Smedereva je branio utakmicu života. Ono što je ipak najvažnije u ovom trenutku je da smo osvojili tri boda. Imamo tri vezane pobede, i momci su to zaslužili. Želim ovu pobedu da posvetim fudbalerima jer su verovali, radili, bili su fokusirani, kao i sa stručnom štabu, jer smo radili svakodnevno. I dalje smo koncetrisani na prvu narednu utakmicu i protivnika. Nećemo da idemo izvan tog kruga“ – rekao je Sa Pintu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter