0
Evropske lige

Bane smorio Di Kanija

Objavljeno: 07.04.13 u 17:55

Branislav Ivanovic of Chelsea celebrates scoring against Newcastle during their English Premier Legue soccer match at Stamford Bridge, in London

Čelsi je uspeo da u 32. kolu Premijer lige savlada Sanderlend sa 2:1, ali su se navijači plavaca prilično nervirali na poluvremenu kada je njihov tim gubio sa 1:0. A gubili su jer je autogol postigao Aspilikueta u 45. minutu.

Ipak, plavci su se trgli odmah nakon pauze, izjednačili su takođe autogolom i to Kilgalona u 46. minutu. Dva čudna gola za 1:1. A meč je rešio Branislav Ivanović u 55. minutu posle udarca Davida Luiza, kada je postavio nogu i sjajno matirao Minjolea. Bio je to peti gol Ivanovića ove sezone za Čelsi, a ujedno i gol koji je pokvario debi Paola Di Kanija na klupi Sanderlenda, koji će se do poslednjeg kola verovatno boriti za opstanak u ligi.

Njukasl je slavio protiv Fulama, a gol odluke postigao je sjajni Papis Demba Sise u nadoknadi vremena (asistenciju upisao Kabaj). Kod svraka se osećao umor od četvrtfinalnog meča u Ligi Evrope protiv Benfike u Lisabonu, ali su smogli snage da dođu do trijumfa u poslednjim momentima susreta. Jako bitna pobeda za svrake koje su sada došle do 36 boda i 13. mesta na tabeli, a Fulam ostaje 10. sa 39 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter