0
Fudbal

Za sada bez dogovora sa Živkovićem

Objavljeno: 05.04.13 u 13:27

risairo

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Fudbalski Savez Srbije stupio u kontakt sa mladim i talentovanim Rišairom Živkovićem, kako bi ovaj fudbaler eventualno zaigrao za reprezentaciju Srbije.

Da su razgovori vođeni potvrdio je i Rišairov očuh Ljubiša Marković ali je dodao da za sada nije postignut dogovor zato što kadetska selekcija nije obezbedila plasman na evropsko prvenstvo.

„Tačno je da smo razgovarali o tome da Rišairo igra za Srbiju. Tačnije, dogovorili smo se da nastupa za kadetsku selekciju na Prvenstvu Evrope, ali obzirom da se kadeti nisu plasirali na evropsku scenu od dogovora, za sada, nema ništa“ rekao je Marković, za Sportski žurnal.

On je takođe dodao da dogovor nije postignut ni oko njegovog nastup za godinu dana stariju selekciju.

„Zaista ne znam ništa o tome, ta informacija nije tačna. Naš razgovor sa Savom Miloševićem se svodio na eventualni nastup za selekciju kadeta. Što se mene lično tiče voleo bih da on igra za Srbiju, , ali odluka je isključivo na njemu.“ zaključio je Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter