0
Domaći fudbal

Spektakl u Užicu

Objavljeno: 04.04.13 u 11:42

E34DFBCD-A5FC-417A-A349-E8B2A68D4924

Zvezda se približila Partizanu na šest bodova, a crno-beli danas protiv Slobode u Užicu imaju prilike da ponovo pobegnu na plus devet. U Humskoj tvrde da kiks u Kuli nije ostavio traga na ekipu i da će danas započeti novu pobedničku seriju.

Međutim, ne pitaju se samo oni, jer i Sloboda ima sjajan tim, bez obzira što je u prvom delu sezone šampiona slavio ubedljivim rezultatom 5:0. Stoga, očekuje se pravi spektakl, mada je pitanje da li će stadion biti pun, jer termin odigravanja nije baš najbolji.

„Od istorijske utakmice s Partizanom u avgustu 2011. nije se ništa dogodilo. Partizan i dalje superioran u našoj ligi, a mi stabilni na petoj poziciji. Tad je bio lep ambijent i voleo bih da i ova današnja utakmica bude na istom nivou.

Mi imamo seriju od 15 utakmica u kojih imamo samo jedan poraz od Crvene zvezde, što je za poštovanje, i mi ćemo pokušati da protiv velikih zvezda napravimo iskorak i napravimo postojan rezultat. To nije lako, oni su favoriti, ali mi imamo svoje adute“, kaže trener Slobode Ljubiša Stamenković, a strateg Partizana Vladimir Vermezović dodaje:

„Jesmo ih pobedili 5:0 u prvom delu sezone, ali to je sve iza nas. Ova utakmica će biti drugačija i neće biti ni malo lako da pobedimo, ali mi želimo da započnemo novu.

Tim ću malo promeniti, jer Partizan ima dovoljno kvalitetnih igrača, mada još nije vreme da Nikola Ninković počne od prvog minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter