0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vermez uveren u trijumf

Objavljeno: 03.04.13 u 14:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je pred utakmicu sa Slobodom u Užicu da očekuje pobedu.

„Očekuje nas drugi težak ispit za samo četiri dana, odnosno druga od četiri utakmice koje mogu da budu presudne u šampionskoj trci. Igramo protiv ozbiljne ekipe, koja je izuetno dobro vođena od kolege Stamenkovića, koji to možda radi na malo čudan, ali efikasan način. Imaju i dobre pojedince, pre svega Ranđelovića i Tijaga, ali uveren sam da ćemo zabeležiti pobedu“, izjavio je Vermezović.

Starteg Partizana se odlučio na nekoliko promena u timu posle nerešenog ishode utakmice u Kuli protiv Hajduka, pa će se tako u postavi naći Miljković, Lazevski i Šćepović, umesto Pauljevića, Stankovića i Kojića.

„Potrebno nam je više odmornih i razigranih igrača u finišu sezone, pojedincima je potreban odmor, tako da su promene planske. UŽice je fudbalski grad, očekujem pravi fudbalski ambijent, lepu utakmicu i ponavljam, bolji rezultat nego u Kuli“, zaključuje Vermezović.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana igra se sutra od 16 sati u Užicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter