popovic-nenad

Povezane vesti

Ranko Stojić finansijer fudbalskog kluba Rad je pre izvesnog vremena najavio da će se iz kluba povući na kraju sezone. Međutim još jedna promena u rukovodstvu kluba sa Banjice se desila danas. Nebojša Lukić, generalni direktor  je rukovodeću poziciju preneo dosadašnjem generalnom sekretaru Nenadu Popoviću.  Lukić, koji je  proveo u klubu sa Banjice 11 godina je svom nasledniku poželeo mnogo sreće i uspeha u rukovođenju kluba.

„Pre svega velika zahvalnost rukovodstvu kluba na ukazanom poverenju i šansi da svojim maksimalnim angažovanjem doprinesem razvoju kluba u svim segmentima. Takođe bih se zahvalio i poželeo dalji poslovni uspeh dosadašnjem direktoru kluba Nebojši Lukiću.

FK Rad kao jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji ima kapacitet da svoje poslovanje podigne na nivo funkcionisanja evropskih klubova što predstavlja primarni cilj kluba. S obzirom da svaki cilj ima svoje podciljeve najbitniji su stabilizacija i racionalizacija finansijskog poslovanja i razvoj infrastrukture. Smatram da svi zaposleni u klubu funkcionišu kao jedan tim koji ima zajednički cilj i da će taj cilj biti ostvaren na zadovoljstvo svih koji vole FK Rad“ – rekao je u svom prvom obraćanju Nenad Popović, novi generalni direktor kluba sa Banjice.