1
Evropske lige

Lambert ostaje „svetac“

Objavljeno: 21.03.13 u 21:48

Riki-Lambert

Napadač Sautemptona Riki Lambert je produžio ugovor na još dve godine, odnosno do juna 2016. saopštio je večeras engleski premijerligaš.

Lambert je sa 13 golova ove sezone najbolji strelac tima, ali i najefikasniji Englez u Premijer ligi. Ovaj 31-godišnjak je član Sautemptona od 2009. godine i od tada postigao preko 100 golova, a najveći deo karijere je proveo u klubovima iz nižih rangova takmičenja.

On je inače prošle sezone bio proglašen i za najboljeg igrača i strelca Čempionšipa i bio najzaslužniji što se tim plasirao u elitni rang takmičenja.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lambert ostaje & on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter