2
Fudbal

Botija na meti Bajerna

Objavljeno: 20.03.13 u 16:07

alberto-botia

Sa Bajernom se u posledna dva meseca povezuju samo igrači čija je cena oko 50 miliona evra… Naravno, sve zbog dolaska Pepa Gvardiole, a nije pomogla ni izjava čelnika kluba da neće trošiti više novca nego što su dali za Martineza na jednog igrača u narednim godinama. Poslednja u nizu gluposti je da će Bajern platiti Napoliju 70 miliona evra za Kavanija… Nisu čak ni demantovali…

Elem, danas se pojavila jedna normalna i realna informacija, Gvardiola želi da na Alijanc areni vidi Alberta Botiju, centralnog defanzivca Sevilje. Njegova cena je oko 10 miliona evra i sasvim je realno da dođe u Minhen.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Botija na meti Bajerna | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter