1
Evropske lige

Runi doneo pobedu Junajtedu

Objavljeno: 16.03.13 u 20:25

runi-mancester-reding

Iako minimalan trijumf Mančester Junajteda u meču 30. kola Premijer lige protiv Redinga mogao bi da bude zlata vredan za ekipu Aleksa Fergusona pošto je njegov tim pobegao gradskom rivalu na gotovo nedostižnih 15 bodova razlike na osam kola pre kraja prvenstva.

Jedini gol na utakmici za pretposlednjim Redingom delo je Vejna Runija koji je u 21. minutu postigao, ispostaviće se kasnije, jedini pogodak na meču. Odbrana domaćeg tima predvođena Nemanjom Vidićem nije dozvolila gostima da ni u jednom momentu ugroze golmana De Heu.

Kao što smo već rekli Junajted sa 74 osvojena boda ima čak punih pet pobeda viška od Sitija i samo čudo bi moglo da ih spreče da vrate titulu na Old Traford. Reding ostaje na pretposlednjem mestu sa 23 boda odnosno čak sedam manje od Aston Vile i Sanderlenda koji se nalaze u sigurnoj zoni.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Runi doneo pobedu Junajtedu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter