0
Domaći fudbal

Foto: starsport

Beogradski derbi na Vračaru

Objavljeno: 03.03.13 u 10:13
Foto: starsport
Foto: starsport

Fudbaleri Rada dočekaće danas od 14 sati na Vračaru ekipu Crvene zvezde u poslednjoj utakmici 17. kola Jelen Superlige.

Crveno – beli su vrlo teško stigli do pobede protiv Javora na otvaranju prolećnog dela prvenstva, a sada ih protiv „građevinara“ ne očekuje verovatno ništa lakši posao, jer je pobeda za njih imperativ ukoliko žele da ostanu u trci za šampionsku titulu. Novca za igrače na Marakani još uvek nema pa tek ostaje da se vidi koliko će to uticati na izdanje izabranika Aleksadnra Jankovića, mada po rečima Luke Milivojevića, koji se vraća u startnih jedanaest, o tome niko ne razmišlja.

„Znamo kakva je situacija, maksimalno se trudimo da o tome ne razmišljamo, mada je teško. Cilj je titula, svi radimo u tom smeru.“ rekao je Milivojević.

Sa druge strane Rad na pobedu u prvenstvu protiv Zvezde čeka već neverovatnih 19 godina, pa je to dodatni motiv da „građevinari“ na neutralnom/domaćem terenu pruže maksimum, što je potvrdio i jedan od najiskusnijih igrača Slavko Perović.

„U Kragujevcu su bili dosta teški uslovi za fudbal, pa je ova utakmica za nas praktično početak prvenstva. Crvena zvezda je veliki favorit i tu nema dileme. Nemamo šta da izgubimo, zbog našeg renomea i ambicija moramo da izađemo i pružimo 300 odsto mogućnosti.“ rekao je Perović.

RAD: Kljajić, Vico, Vitas, Ćirković, Leković, Adamović, Gnjatić, Raspopović, Pršo, Đurđević, Perović,

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Lazović, Mudrinski, Kasalica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter