0
Domaći fudbal

foto:starsport

Srednji prst za „Zapad“

Objavljeno: 28.02.13 u 09:21
foto:starsport
foto:starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su uz dosta muke stigli do pobede protiv Javora od 2:1 na otvaranju prolećnog dela Jelen Superlige.

U najmanju ruku rezervisana igra crveno – belih u prvom poluvremenu, a potom i vođstvo Javora u ranoj fazi drugog dela igre bili su dovoljan razlog da Zvezdin „zapad“, koji je inače tradiocalno kritičan prema svojim ljubimcima, krene sa zvižducima.

Međutim, to nije dobro poneo Nikola Petković povratnik u crveno – beli dres pa se posle izjednačujućeg gola okrenuo ka najvećoj tribini i pokazao publici srednji prst!

Nažalost ovaj gest sam za sebe dovoljno govori o tome kakav je Nikola Petković, ali veći je problem što i pokazuje na kom je novu Crvena zvezda danas, jer sa te iste tribine su i neuporedivo veći igrači dobijali iste te zvižduke čak i na putu ka tituli Kupa šampiona, ali niko nikada tako  nije reagovao. Tužno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter