0
Domaći fudbal

Foto: starsport

Igrači odredili raspodelu novca

Objavljeno: 26.02.13 u 08:53
Foto: starsport
Foto: starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ove sedmice mogu da očekuju da će dobiti deo zaostalih prvimanja. To je potvrdio potpredsednik Slaviša Kokeza, koji nije doduše želeo da licitira kog dana će se tot tačno dogoditi.

S obzirom na to u kakavoj je finansijskoj situaciji klub sa Marakane ova vest je dovoljna sama za sebe, međutim kako tek okarakterisati činjenicu da su se igrači sami dogovorili ko će koliko novca dobiti!

Naime, u svlačionici je dogovoreno da oni kojima je kinta najpotrebnija dobiju i najveći deo kolača.

„Saopšteno im je kolika sredstva će biti obezbeđena i prvobitna ideja je bila da se novac raspodeli spram visine ugovora. Međutim, oni su predložili da usklade predstojeća primanja prema tome kome je u ovom trenutku potrebnije više novca. Tu bih posebno istakao doprinos najstarijih, kapitena Milijaša, zatim Bajkovića, Petkovića i Mikića, koji su i najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi. Oni su pristali i na to da se njima smanji uplata kako bi više dobili oni koji su u težoj poziciji. Svaka im čast na tome” potvrdioje Kokeza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter